Pöllöt

Pöllöt

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syysmyrskyn syövereissä

Niin se vaan lunta täälläkin päivän ajan hiljalleen tiputteli, ei tosin maahan asti jäänyt! 

Viima ja hieman karhea kurkku (eli ääntä ei ole kunnolla lähtenyt muutamaan päivään) ovat tehneet tämän näyn hyvin tutuksi viime päivinä:
Kuumaa teetä on tullut juotua niin paljon, että Pepsi Maxin juonti on jäänyt huomattavan vähiin (mullahan siis virtaa suonissaki Pepsiä, niin kova käyttäjä olen ;) )   :D 
 Minusta on aivan ihania nuo muumiteet, jo pelkkä teepussin kääreen näkeminen piristää! Viimeaikoina on se Muumimamman voimajuoma tullut tarpeeseen! :)

Myös lapsukaisten varpaiden suojaus viimalta on alkanut. Tässä nuorimmaisen pikkuherran sukkaset:

Tarkotus oli tehdä mahdollisimman yksinkertaset ja yksväriset, että tulee valmista mahdollisimman nopeaa, mutta en mitenkään voinut olla laittamatta raitoja.. Pitihän sitä jotain keksiä kuitenkin.. Ehkä minä vielä joskus yksväriset sukatkin saan tehtyä :) 
Vanhemman pikkuherran sukat tuli kanssa tehtyä melko vauhdilla (ja sen ne on kyllä näkösetki), kun nuita edellisiä sukkia päätellessä bongasin niiiin ihanan virkkausidean, että mahdollisimman äkkiä sitä pitää päästä kokeilemaan. Pakko oli kuitenkin ensin ne villasukat tehdä, pitäähän se joku tärkeysjärjestys olla näissäkin hommissa :D Nämä sukat odottelevat vielä päättelyä.. Ja sitten pääsen virkkaamaan!!! :)

Tuossa kun nojatuolissa istuskelen ja neulon niin samalla tulee kateltua tätä:
Nuorimmainen pikkuherra oli ihana, kun ihmeissään välkehtivää tulta katseli. Tuumasi siinä, että "Äiti, mikki valo läpyttää?" Ihmettelin siinä tovin, kunnes tajusin, että poika sitä ihmetteli, että miksi se valo räpsyttää, valojen räpsyttely kun on kiellettyä hommaa tässä huushollissa :D 

Männä viikolla tuli pikkuherrojen kanssa myös nautiskeltua aurinkoisista syyskeleistä, ja innostuimme siinä sitten "vanhoja muistelemaan" ja tulos oli tämä:

Äiti koitti lapsilleen näyttää minkälaisilla käpylehmillä sitä on ennen leikitty (minä en siis oo leikkiny.. oma äitini on ehkä tainnut vielä kuitenkin leikkiä)! :D Oli muuten yllättävän hankala kasata tuommonen... eikä me siitä kyllä kovin kestävää saatu!! :)

Yksi ruusukin oli vielä viime viikolla nupullaan
Mukavia syyspäiviä kaikille!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti