Pöllöt

Pöllöt

tiistai 23. syyskuuta 2014

Pöllö kukkarossa

Pitkään olen haaveillut, että saisin pöllön ommella johokin kassiin/pussukkaan/ihanmihinvaan koristeeksi.
Tuossa joku viikko sitten iski inspiraatio ja tässäpä tulos:

Kukkaron kehys minulla olikin valmiina odottelemassa.. Pohjana on vanhoista farkuista leikatut palat, ja sitten kirppiskangastilkuista leikkelin pöllön. Vähän huonosti tuossa erottuu, kun sekä pöllö että farkku on niin tumma, mutta jos oikeen tihrustaa, saa siitä ehkä selvän! :D Hitsi, että on muuten hankalaa tuo kehyksen kiinnittäminen... kai siihenkin pitäis joku kurssi käydä... No liimaa, ja joillain pihdeillä puristin kehystä.. Vielä en ole uskaltanut ottaa käyttöön, että kestääkö tämä... Vähämpä minulla ruukaa käteistä ollakaan, että ehkä se ne muutaman tärkeimmän kortin painon nyt kestäisi.


Ja asiasta viidenteen...

Hyvä ystäväni on "jouluttaja"! Ja hän sai minutkin innostumaan Salaisesta Jouluystävästä. Elikkäs kyllä vain, minäkin olen ringissä mukana. Ja tämänpä vuoksi olenkin tässä Joulua jo ajatellut. Yleensähän minä en hirveesti "ennen aikojaan" mitään jouluhommia juuri ajattele. Mutta nyt.. Ensinnäkin on jotenkin jännää miettiä ja suunnitella mitä Salaiselle Jouluystävälle pakettiin laittaisi. 
Ja tästäpä sitten seuraava ajatus onkin, että pitäisikö sitä taas kokeilla sitä "joululahjat itse tehden" -urakkaa... 
Ja tästä vielä ajatus jalostui siihen suuntaan, että "voiko joululahjoja ostaa kirpparilta?" Sehän olisi kaikin puolin järkevää.. Mutta miten ihmiset suhtautuisi kirpparilta ostettuun JOULULAHJAAN?! Asiastahan voisi toki neuvotella... Mutta jos joltain kysyt asiaa, kehtaako tämä välttämättä sanoa miten asiasta oikeasti ajattelee?? Voiko käytettyä tavaraa antaa synttäri- tai joululahjaksi?! Kas siinäpä vasta pulma... :) 

Saapä nähdä minkälaisen jouluhössön tämä kaikki minusta saa vielä aikaan.. :D Onneksi tuo Ukkokulta on vähän toppuuttelemassa, eikä ainakaan anna koristeita ripustella ennen kuin 1.12!!

Hei muuten, kolme kuukautta ja yksi yö Jouluaattoon ;)


Syksyistä viikon jatkoa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana kukkaro, pöllöistä tykkäävän unelma.

    Tapasin kerran pienen pojan jolle ostettiin joululahjaksi luistimet kirpparilta, poika ei tykännyt kun niissä oli toisen lapsen nimi. No lapset ehkä ajattelee toisin, mutta jos kirpparilta löytyy hyvää, siistiä, ehjää niin miksipä ei sopisi lahjaksi.

    VastaaPoista
  2. Aivan supersöpö kukkaro :) Pöllön ilme on tosi ihana. Ootko jo testannu käytössä? Oma kehys odottelee vielä uskallusta tarttua toimeen..

    VastaaPoista