Pöllöt

Pöllöt

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Virkattu säilytin

Taas on ollut hieman taukoa näissä blogihommissa.
Tuo minun onteloneulelapas-projekti tuntuu valmistuvan niin hitaasti, että saa nähdä saako niitä tälle talvea käyttöönkään!! :D

Pakko oli välissä tehdä jotain, joka valmistuu nopsaa ja jotain, jossa ei tarvi niin tarkkaan kattoa silmuikoiden värejä ja määriä!

Ja kun Ukkokulta tuossa puheli, että tarvitsisi joululahjaksi saamalleen partakonehässäkälle jonkin säilytysratkaisun, niin siitähän se ajatus sitten lähti!

Otin muovisen karkkirasian, ja virkkaamalla päällystin sen.


 Ja koska tämän piti olla sellainen "aivot narikkaan" työ, päätin tehdä yksivärisen, että saa vaan virkata menemään. No pohja tuossa on isoäidin neliöä, että siinä piti vähän kattoa mitä virkkaa, mutta simppeliä onneksi sekin.

No ihan tylsähän tästä olisi tullut pelkästään sinisenä.. Pakko oli kuitenkin joku juju keksiä. Siispä tein tölkkiklipsuista koristukset rasian joka sivulle.


Siinä on sitten Ukkokullalle partakonehärpäkkeiden säilytin! :DKauppareissulla sattui olemaan niin ihanan värisiä tulppaaneja tarjolla, että pakkohan niitä oli ostaa! Kevättä odotellessa! (toivottavasti ne lapaset ehtii kuitenkin valmistua ennen sitä!) :D :D :D


Oikein reipasta tammikuun viimeistä viikkoa kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Oikein upea säilytysrasia miehen härpäkkeille :)
    Tulppaanit on nyt just niin ihania

    VastaaPoista