Pöllöt

Pöllöt

tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukut 8 ja 9

Luukku 8Luukku 9Tänään olikin melkoinen päivä! Poikasten kanssa lähdettiin heti aamupäivästä asioille.. Oli pankkiasiaa, shoppailuasiaa, rokotusasiaa, työkavereiden moikkausasiaa, työtodistusasiaa... Monenlaista... Ja meillä meni asioidenhoitoreissu todella hyvin, vähän hirvitti etukäteen, kun oli nuita "virallisiakin" paikkoja käytävänä, mutta Poikaset malttoivat olla todella esimerkillisesti! Ja kyllä minä kovasti kehuinkin Poikia sitten! 

Asijainhoitoreissulta kun kotiuduttiin ja hetki siinä huokaistiin, hoksasin että Nuoremmalla Poikasella on tänään Päiväkodin joulujuhla! Äkkiä siis vaatteet takaisin päälle, ja menoksi!
Olivat hoitotädit kivan juhlan järjestäneet! Ja ihanasti oli pikkuiset kaikkien laulujen sanat oppineet!

Joulujuhlasta palatessa käveltiin sitten postilaatikon kautta, ja mikäs se siellä odottelikaan... Pakettikortti.... Tovin siinä sitten pähkäilin, että vieläkö tälle iltaa jaksaa lähteä liikenteeseen pakettia noutamaan... No arvaatte varmaan kuinka siinä kävi! ;)


Tähän väliin kuva etupihan jouluvalohässäkästä, jotta jännitys säilyy... :D (alkuun nuo valot roikkuivat tuossa Tervetuloa-kyltissä.. sitten hoksasin ottaa kukkapenkistä tuon ikkunan, ja kiikuttaan sen etupihan puolelle..)
Mutta se paketti... Kyllä vain, pakkohan se oli hakea, ja lähettäjänähän oli tietysti salainen jouluystävä!IIIIIIHANA paketti taas!! Voi miten sinä ystäväni onnistutkaan!!!!??
Paketissa oli siis 
*Leimasimia (ja on kyllä hvyät nuo kuva-aiheet, pystyy käyttämään moneen eri tarkoitukseen, tulevat taatusti käyttöön!)

*Joulutarina-suklaita, paketti kertoo, että joka kääreessä on tarina (Tämä niin aukaistaan Perheen kesken pala ja tarina kerrallaan nautiskellen, kunhan Jouluaatto koittaa!)

*Joulutikkari (tämäkin häviää aika altayksikön, kun herkkumonsterit pääsevät siihen käsiksi)

*Erikseen kääritty paketti; 
(taannoin luin jotain lehteä, jossa oli pienen pieni kuvaus kirjasta, joka vaikutti todella mielenkiintoiselta.. Lehti meni kierrätykseen, ja kirjan nimi unholaan..Olin ajatellut että sen voisi  kirjastosta lainata... Mutta kuinkas sitten kävikään?!)


Paketista ilmestyi kirja, jonka nimen olin unohtanut, mutta jonka niiiiiin mieluusti olin halunnut luettavaksi! 

*Paketissa oli myös suloinen kortti, joka paljastaa, että Salainen Ystäväni on ROMUAKKA

Kiitos miljoonasti sinulle, olet ollut melkoinen velho, kun olet osannut taikoa minulle NIIIIN taydellisen osuvat paketit!!!! Tämä ylitti kaikki odotukset! Kaikki paketit ovat olleet niin täysiä kymppejä! KIITOS!**Onnesta ymmärkäisenä Purppis toivottaa onnekasta viikon jatkoa kaikille!**


1 kommentti:

  1. Upea paketti ja tuo kirja on aivan huippu.
    Nuo lasten joulujuhlat on ne kaikkein parhaat juhlat.

    VastaaPoista