Pöllöt

Pöllöt

tiistai 7. lokakuuta 2014

Klipsuti klipsuti klipsuti

No nyt on sitten tehty uusi aluevaltaus, ja kokeiltu klipsuvirkkausta! Joku aika sitten minulla oli se TölkkiDesing -kirja kirjastosta lainassa, mutta sen ohjeilla en kuitenkaan ehtinyt mitään virkkailla, kun kirja piti jo palauttaa. Mutta jäihän sieltä jotain vinkkejä takaraivoon muhimaan. Tämä klipsupussukka tehty siis "oman pään ohjeella" :D Tämmönen harjottelutyö...
Tähän mahtuu just ja just älypuhelin, mutta ajattelin kuitenkin ehkä ottaa kukkarona tämän käyttöön... Sain jonkun PINKKIkohtauksen kun tätä aloin tekemään, siksi tämmönen värivalinta. Ja pakkohan tähän oli valita vetoketjuksi se ihana pinkki, jonka sain SALAISELTA JOULUYSTÄVÄLTÄ! Kiitokset vielä sinne! Taisin laskea että 164 klipsua tähän kului, ja lankana on Kotiväki!

Vapaapäivien aikana olen saanut melkoisen urakan tehtyä myös siivouspuolella, kun sain tämän meidän/minun  vieras/askarteluhuoneen raivattua!! Vähän päässyt tavarat leviämään.. Nyt tänne kehtaa jo paremmin vieraitakin majoittaa, kun ei kaikki hyllyt pursua tavaraa :) Huonekalujen järjestyskin vähän vaihtua, ja sain nyt tämmöisen ihanan kynttilänpolttelutilankin <3 


Lisäksi ripustin seinälle tälläisen IKEAsta ostetun puhekuplan.. Tämän oli tarkoitus mennä Poikien huoneeseen, mutta ei sinne ole vielä ainakaan päätynyt, joten kun tämän huoneen seinällä oli valmiiksi ruuvi, laitoin sen tänne. Ja Poikien äitienpäiväaskarteluja näytille! <3 Eilen kävin ihanan ystäväni kanssa vähän kirppareilla ja kaupoilla. Oli ihana reissu <3 ja mua jotenki vieläki huvittaa, kun siellä kaupassa kierreltiin, niin meillä vierähti yllättävän pitkä tovi jopa luutu-osastolla :D ja myös leluosastolla :D mä jo siinä Ystävälle sanoinkin, että on tämä kumma, kun aikaa täällä leluosastolla menee näin paljon, vaikka lapset ei mukana ookkaan! :D Toki siellä oltiin vähän eri fiiliksellä, mitä lasten kanssa yleensä!  
ONNI on HYVÄ YSTÄVÄ, ja oikein hyvän YSTÄVÄN kanssa viihtyy vaikka siellä luutuosastolla :D :D 

Laitetaan nyt vielä sitten kuva siitä luudusta, mihin me sitten päädyttiin
Hyvän asian puolesta <3


Viettäkää ihania hetkiä perheenne ja ystävienne kanssa!!!

Minä olen nyt vapaapäiväni viettänyt ja aloitten huomeaamulla työviikon.. Mukava on mennä katsoman työkavereitakin :) Onni on myös hyvät työkaverit!!!


**********************

1 kommentti:

  1. Nuo klipsuista tehdyt työt on kyllä mahtavia, tykkään tuosta siun pussukasta se on ihana.
    Aina välillä on hyvä raivata tilaa ympärillen.
    Tunnelmallista syksyä kynttilöiden tuikkiessa.

    VastaaPoista