Pöllöt

Pöllöt

perjantai 20. syyskuuta 2013

Pöllö istui puussa...

Tänään vihdoin päästiin Poikasten kanssa vähän ihmistenilmoille sairasteluiden jälkeen.. Ja shoppailuthan meillä tietenki oli mielessä.. Ja kun muistin, että eräs ihanainen ystäväinen oli taannoin maininnut, että hänelläkin olisi vapaapäivä, päätimme pyytää hänet mukaan! 

Kiva reissu meille tulikin! Eräs matkamme kohteista oli Tiimari.. Konkurssialen toivossa sinne suuntasimme.. Ei ollut kummempaa alea, mutta jotain kivaa sieltä jokatapauksessa löytyi, nimittäin PÖLLÖLAUTASLIINOJA!! Ja tuon ihanan ystäväisen kanssa ostimme paketin puoliksi (ihan vaan, ettei kaapit turhaan täyttyis liiallisista servettikokoelmista ;) )

 Ja heti piti tietenkin päästä testaamaan, miten ne pöllöt käyttäytyykään!

Korttihommiksihan se meni! En ole tainnut tätä tekniikkaa kortteihin käyttääkään.. jos en ihan väärin muista...

Eli decoupage-lakalla kiinnitin kuvat korttiin. Tästä ekasta tuli vähän räpöstys, näkyy rumasti tuo ylimennyt lakka tuolta...
Ja ihan pakko oli jo alottaa joulukorttihommatkin... Olikohan se niin, että 95 yötä jouluun?! Tämä meidän ihana ystävä, jonka kanssa shoppailimme, laskee jo montako yötä jouluun onkaan.. Muistelen, että hän sanoi että 95.. En jaksa itse vielä alkaa laskemaan ;)Kauheesti ois kaikkia ideoita taas.. Ja monta juttua on keskeneräisenäkin.. Ehkä niistä jokupäivä tulee jotain valmistakin! :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Kivoja kortteja teillä on askarreltu. Kivoja niin pöllöt kuin tontutkin :)

    VastaaPoista