Pöllöt

Pöllöt

tiistai 19. maaliskuuta 2013

"Voi kulta, ei me voida mennä mummolaan, kun äitillä alkaa tänään työt!"

Kyllä, nyt ollaan siinä pisteessä, että tämä "sisar hento valkoinen" pukee tänään pitkästä aikaa smurffinsinisen uniformun ylleen! :D Hieman on olo epätodellinen!! "Nytkö se äippäloma jo meni!?" Mutta sitten taas toisaalta "Vihdoin!! On tätä odotettukin!!!" :D

Kiitos teille muutamille, jotka tsemppasitte minua, kun lasten hoitoon vieminen aiheutti hieman epämukavia tunteita!! Mutta niin kai se aina tässä tilanteessa.. Ja vaikka tietää, että hyvin ne siellä pärjää!!! 

Oikeastaan mielenkiinnolla astun taas sairaalan ihmeelliseen maailmaan, ja menen ihmettelemään, onko siellä mikään muuttunut miksikään, ja osaako siellä enää mitään tehdäkään!! :) Ja vaikka ei vielä tänään osaiskaan, eiköhän ne asiat muistu pian mieleen, kun siellä touhuaa!!! :) Toivottavasti tänään on kuitenkin rauhallinen ilta!!

Viikonloppuna aloitin vihdoin ja viimein, yhden virkkauksen, josta olen haaveillut jo pitkään... Mutta hitsi vieköön, kun langat loppui kesken.. Eikä tuossa meidän lähimmässä tavaratalossa ollut tarvittavia lankoja.. Mutta onneksi on netti, minkä kautta tilata!! :) Jospa postipoika kiikuttais langat pian minulle, että saan valmista aikaiseksi.. Jos siis jaksan töiden lomassa mitään "ylimääräistä" tehdä :)


Mutta mukavaa viikkoa kaikille!!! Palaillaan asiaan, kun taas ehditään!!!

3 kommenttia:

  1. Oikein mukavia työpäöiviä, pian te kaikki totutte tähän uuteen aikaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllä työ saattaa aluksi viedä voimasi, varaudu siihen. Mutta ajan mittaan tasaantuu ja koko ajan valostuu, pian on kesä :)
    Rauhallisia työpäiviä ♥

    VastaaPoista