Pöllöt

Pöllöt

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Korttipaja

Luvattoman kauan olen joutunut ostamaan synttärikortteja kaupasta, kun ei ole ollut korttiaskarteluinspiraatiosta tietoakaan... Mutta tässä männäviikolla kaupassa pisti silmään lehti, Cardmaking&papercraft. Kerran aikaisemminkin olen tainnut kyseisen lehden ostaa... Lehti sinällään ei ole mikään aivan mahtava, mutta nuo leimat, mitä siinä tuli mukana... aaah... aivan ihania!!!! 

Ja siitäpä se innostus sitten lähti! Ja juuri sopivaan aikaan, kun ihanalla kummitytöllä on 1-vuotissynttärit, pakkohan se on omatekonen kortti nuin suureen juhlaan tehdä!






Kortti Kummitytölle



Ja muut kortit





Pakko oli tehdä yks tuommoinen sinisävyinenkin, kun kaikki muut oli niin naisellisia :D 

Helppoa ja nättiä! Passaa hyvin mulle! :D

Nyt äkkiä sen Kummitytön lahjan pariin... Deadline sunnuntaina... Saa nähdä kuinka käy.. Pitänee varalta käydä ostaa joku varalahja ;) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

tiistai 16. kesäkuuta 2015

"KESÄ"kassit

Vaikka kesästä ei ole juuri tietoa täällä meillä päin, niin kesäkasseja on kyllä syntynyt.. 

Joku viikko sitten valmistui lasten vanhoista farkuista koottu laukku:



Nyt kun olen kutakuinkin oppinut saamaan vetoketjut lähes tulkoon siististi, päänvaivaa tuottaa kantohihnat.... Pitäisi ehkä siinä suunnitteluvaiheessa jo päättää hihnat, mutta eiii... minä teen muun laukun valmiiksi ja sitten koitan soveltaa jotkut kutakuinkin järkevät hihnat... Farkkulaukkuun päädyin laittamaan hihnat trikookuteesta, eli tuossa on neljä kudepätkää vierekkäin... Nuo kiinnitysklenksut otin rikkinäisestä käsilaukun hihnasta! Eli kierrätystä koko laukku! Vanhat farkut, vuorina kirppiskangas, vetoketjut ja langat kirpparilta.. Niin, no tuo trikookude on kyllä kaupasta, mutta oli tosi edullista, lähes kirpparihintaa :)


Toisen laukun tein eilen sadepäivän iloksi:



Pitkään olen pohtinut mihin näitä muumiverhokankaan jämiä käyttäisin, kun omat Pojat on tuon Muumi-iän jo ohittaneet.. Eilen oli Nuorimman Pojan kanssa alkamassa päikkäreille, ja silloin se ajatus iski! KESÄKASSI! Tämä kangas on kanssa kirppislöytöjä, ja vuorikin tässä on joku iänikuinen vauvan lakana :D Kantohihna tuotti tässäkin päänvaivaa, mutta sain sen kutakuinkin suht koht siististi istumaan.. 

Nyt kun vaan tulis se kesä....


Mukavaa Juhannusviikon jatkoa kaikille!!!

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ommeltu, maalattu, virkattu!

Taas on ollut taukoa bloggaushommista.. En ole oikein ehtinyt lukeakaan muiden blogeja... Viime kuukausina on sattunut ja tapahtunut monenlaista, mutta jotain on saatu aikaiseksikin.. Tässäpä pikainen päivitys.

Tämä pussukka valmistui aikaa sitten, tummanharmaasta trikoosta, pitsiverhonpalasta ja turkoosista vetoketjusta kasattu :D kaikki osaset löytyneet kirpparilta. Hieman on muhkurainen kuva, ku pussukan sisälle laitoin lankakeriä, että vähän pysyisi pystyssä tuo. 


Ukkokulta rakensi minulle uuden kukkapenkin, jonka sitten ihan ite maalasin. Jotain kukkasiakin sinne on jo päätynyt!






OmaKoppa-kirjan inspiroimana virkkasin tälläinen liivin:


Tässä eri muunnoksia siitä, kuinka tuon etupuolen voi laittaa "kiinni":






Tämmöistä tällä kertaa! Toivottavasti aikaa tähän bloggailuun löytyisi jatkossa vähän paremmin, kun on arki alkanut asettumaan..

Mukavaa kesäkuun alkua kaikille!