Pöllöt

Pöllöt

tiistai 21. lokakuuta 2014

Meillä tuoksuu JOULU

Tämän viikon vapaat on nyt vietetty. Viime viikon vapaat olivat sen verran ohjelmmallisia, että nyt päätin, että nämä vapaat vietellään mahdollisimman tiukasti kotinurkilla! Ja siinä hyvin onnistuttiin! Oli ihanaa vaan olla Poikasten kanssa kotosalla puuhailemassa, kun ei tarvinnut kiirehtiä mihinkään! Sen verran tontilta poistuttiin, että lähikaupassa kävästiin, ja matkalla Vanhemman Pojan kanssa sitten talvivaloja bongailtiin (kolmet valot nähtin jo)!! 

Vanhimmainen Poika on jo tosiaan kesästä asti kysellyt, että eikö niitä piparkakkuja voisi jo alkaa leipomaan... No kai niitä voisi, mutta minä en nyt kuitenkaan viitsinyt helteellä alkaa piparinleivontaan :D Viime viikolla sitten sattui Lidlissä olemaan piparimuottipakkaus valikoimissa, ja pakkohan meidän oli se ostaa :D Sen jälkeen niitä piparinleivonta pyyntöjä vasta on tullutkin! No käytiin sitten lähikaupassa katsomassa oisko siellä jo valmista piparitaikinaa myynnissä, ja olihan siellä! Omatekosta taikinaa en vielä tässä vaiheessa viitsi alkaa tekemään, sen aika on sitten lähempänä joulua!! Joten ei muuta kuin hommiin!!


Ja hienosti sujuikin Pojilla leivontahommat! 

 Nuorimmainen Poikakin oli kuin vanha tekijä

 Vanhemmalla Pojallakin on taito hallussa


Ja ihan itse Pojat piparit leipoivat! Minä auttelin vaan kaulitsemisessa ja paistamisessa!!! Kyllä oon ylpeä Pojista, kun niin hienosti tämä homma onnistui! Ei tainnu tulla edes yhtään tappelua!!! :D
Mamman mussukat <3



Aikaisemmin kerroinkin osallistuvani 

Ja tämmöinen korttiläjä lähtee postin kuljetettavaksi:





Näistä tuli nyt tämmösiä tarrapainotteisia, kun mä jotenkin uudelleen nyt hullaannuin nuista tarroista (eka kerran se hullaannus tuli siis siellä kaupassa..)... Nuo on niin ihania!! Jotenki tuli semmonen olo, että pitäiskö vielä joku arkki käydä niitä ostamassa... Näyttää siltä, että niitä tulee runsaasti käytettyä tänä jouluna! :)



Tämmöiset kuulumiset tällä kertaa... Nyt palaan hetkeksi kilisyttelemään sukkapuikkoja... vaikka jotain muuta kuin sukkia on kyllä nyt tuloillaan :D :D :D


Hullaannuttavaa viikkoa kaikille!!

1 kommentti:

  1. Tottakai pipareita voi leipoa vaikka juhannuksena jos mieli tekee :) tosi reippaita leipureita nuo siun poikasi.
    Samanlaista viikkoa sinnekkin

    VastaaPoista